Translate

divendres, 20 de juny del 2014

II Kachinuki UPC – 28 de Juny 2014

La setmana vinent, el dissabte 28, esta previst celebrar el II Kachinuki UPC en el Poliesportiu UPC enguany, en una pista de baix. Es una activitat participativa i oberta a tothom que practica kendo al Servei d’Esports UPC al llarg de la temporada 2013-2014 independentment del club de pertinença.
Es fara un formulari d’inscripció a efectes logístics amb un doodle.
Hem de ser al Poliesportiu una mica abans de les 10, per estar canviat, muntar el shiaijo, fer el panell d’anotació i posar-nos tots, i viure el kachinuki i el keiko final.

Què es un kachinuki?
El kachinuki es una modalitat de combat de competició en què els participants es situen ordenats per grau – antiguitat - edat i es van enfrontant de baix a dalt seguint la seqüència de grau. Un s’enfronta amb qui ve guanyant dels de sota i a partir del resultat es continua amb els que estan immediatament al damunt.
Es fa un combat mínim. Es continua lluitant en cas de guanyar al millor de 3 punts. Si hi ha empat tots dos adversaris descartats i entren els dos que son a continuació. Qui guanya continua fins que perd o empata. Quan s’arriba al final de la llista es torna endarrere fins que el competidor que anava guanyant perd o empata el seu combat.
Finalment, qui ha guanyat mes combats es el vencedor. Independentment del seu tram de nivell i grau.
Cal que tots col·laborem anotant, competint, arbitrant, i aprenent observant tot el que cal saber i com fer-ho.
Els qui encara no fan servir bogu, faran també, com es fa a Japó, fent un kirikaeshi simultàniament una parella,i decidint els 3 àrbitres per hantei qui ho ha fet millor. D’aquesta manera, tots podem participar activament en l’esdeveniment.

Geiko final,
En acabar el kachinuki, farem un geiko lliure d’uns 40 minuts com probablement permet la durada de la reserva de pista.

Dinar de germanor.

En acabar podem fer un dinar de germanor. Podem aprofitar per provar les pizzeria noves que han obert davant el Poliesportiu, per fer-ho pràctic i econòmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada