Translate

diumenge, 27 d’abril de 2014

4 de maig. Kendo a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina roja 2014

El proper diumenge 4 de maig, entre les activitats d’àmbit cultural i esportiu que es desenvolupen a l’entorn de la

III Setmana Gastronòmica de la Tonyina roja 2014
L’Ametlla de Mar, del 2 al 4 de maig / 2014

Hi ha prevista una exhibició de kendo.

Aquesta setmana és una magnífica iniciativa per tercer any del Grup Balfegó, amb un increment de les activitats culturals i de lleure, coordinada i conceptualitzada pel Grup GSR

En aquest enllaç teniu el programa de la setmana de la tonyina roja.

L’exhibició de kendo comptarà amb la participació de kendoka del grup Kobukan Amposta de Terres de l’Ebre, membres de l’ACKEN que s’hi desplaçaran i practicants d’altres clubs dojo que s’hi acostaran. Serà de 16:30 a 17:00 a l’Aula Balfegó al Carrer del Port.

Si algú esta interessat en contactar amb l’expedició per fer-ne part que envieu un mail a

ACKEN (Associació Catalana de Kendo)
as.cat.kendo@gmail.com        
Abans del divendres 2 de maig.

En qualsevol cas, hi ha moltes activitats gastronòmiques sobretot, tours turístics, ponències i activitats culturals i esportives. Si us mireu el programa tindreu més detall i horaris.


Esperem aquesta segona col·laboració  tornar a fruir de la visita, l’indret i la organització i fer una exhibició vistosa i atraient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada