Translate

dimecres, 20 de maig del 2015

23-05 Entrenament keiko-Recordatori Hyodo Eiichi Sensei que ens ha deixat


El dissabte 23 de maig, i coincidint amb l’entrenament de kendo Obert que organitza el Club de Kendo UPC al Poliesportiu Campus nord, al Carrer Jordi Girona, farem un keiko de 50 minuts en memòria de Hyodo Eiichi, que ens ha deixat prematurament.

Hi ha convocat un entrenament dels mensuals. De 10 a 13 hores. Qui pugui venir a tot l’entrenament, és benvingut, però en el darrer bloc, de 12 a 13 hores en que fem gigeiko, li darem un sentit especial. El primer bloc es escalfament i oikomi, 1 hora, el segon bloc, treball de tècniques una per una i en atacs encadenats contra múltiples adversaris.

A les 12 2arem una pausa, perquè és pugui incorporat tots els qui vinguin al keiko d’homenatge a Hyodo Sensei. Farem una foto, i després de cerimònia completa amb mokuso, un mawari geiko dedicat.

En la nit del diumenge 10 de maig de matinada Hyodo Sensei, una gran persona un bon kendoka, i un referent per molts kendoka catalans i espanyols veterans, ens va deixar de forma accidental sobtada i inesperada als 55 anys.
Manteníem una relació pel kendo des de 1990 en que va viure a Barcelona 3 anys amb regularitat i intermitència. El darrer cop que el vam tenir amb nosaltres va ser a finals de juliol de 2014, quan va venir encapçalant una expedició de 16 kendoka d’Aichi ken, la seva prefectura.


El recordarem en el nostre entrenament i enviarem els nostres ànims als seus familiars i amics.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada